19 November: Concert met Amira en Paul Potts in Lelystad!

Benefietconcert met operasterren Paul Potts en Amira

Lelystad 19 november 2014
Benefietconcert met operasterren Paul Potts en AmiraBenefietconcert met operasterren Paul Potts en Amira
In het Agora theater in Lelystad is woensdagavond een benefietconcert gehouden met de Britse tenor Paul Potts en de 10-jarige operazangeres Amira, die vorig jaar Hollands Got Talent won. 

De opbrengst gaat deels naar noodlijdende jeugdverenigingen in Flevoland. Iets waar Jos Koenders zich met zijn stichting Scoutingdroom al jaren voor inzet. Amira zamelt met haar stichting Gelukskinders geld in voor speeltuinen voor kansarme kinderen in Afrika.

Behalve Amira en Paul Potts betraden ook het Flevolands Jeugd Symfonie Orkest en het koor Expression uit Lelystad het podium. Van de repetities en het concert mochten geen opnames worden gemaakt.

 

19 November: Concert met Amira en Paul Potts in Lelystad!

Banner Amira Lelystad
Op woensdag 19 november is het zover! Stichting Scoutingdroom JFK René Koenders transformeert haar jaarlijkse benefietavond in een heus concert met optredens van Nederlands jongste operatalent Amira Willighagen (10) en niemand minder dan Paul Potts, de wereldberoemde tenor die in 2007 de eerste serie van Britain’s Got Talent won en thans bezig is met een tournee rond de promotie van zijn nieuwe album ‘Home’.

Door entreekaarten te kopen voor dit speciale benefietconcert met de titel “Samen redden wij het spelende kind”,  steunt u direct Amira’s speeltuinenproject in Zuid-Afrika.

Kaarten kosten €39,50 en hiervoor beleeft u een uniek avondje uit, inclusief:

  • Welkomst-drankje
  • Een ZEER exclusief amuse-buffet
  • After-party (meet & greet)

Datum, locatie, kaarten

Datum: 19 november 2014, 20:00u (zaal open: 19:30u)
Locatie: Agora Theater, Agorabaan 12, 8224 JS Lelystad
Telefoon Agora Theater: +31(0)320-239 239
Website Agora Theater: Klik hier.
Kaartverkoop: Klik hier om direct online te bestellen.

Overnachten?

Wilt u tegen een speciale prijs comfortabel in Lelystad overnachten? Apollo Hotel Lelystad City Centre biedt bezoekers van het benefietconcert deze mogelijkheid en biedt aan:

  • Overnachting incl. ontbijt voor slechts €89 per nacht, op basis van een 2-persoons kamer en op basis van beschikbaarheid

Wanneer u gebruik wilt maken van deze aanbieding, stuur dan een mail naar info.lelystad@apollohotelsresorts.com onder vermelding van Stichting Scoutingdroom.

LET OP: Deze aanbieding betreft alleen de overnachting; De entree van het concert is niet inbegrepen!