Amira verrast met gouden plaat

 

Amira verrast met gouden plaat

De carrière van goudhaantje Amira Willighagen gaat als een speer. Het 10-jarige operazangeresje lanceerde op 22 maart haar eerste album en die heeft nu al de gouden status behaald. "Ik wist wel dat er veel cd's van mij zijn verkocht, maar zo veel...", aldus Amira in RTL Boulevard.

Het begon voor Amira allemaal toen ze de finale van Holland's Got Talent won. Ze vloog vervolgens naar Engeland waar ze haar album 'Amira' opnam. Ze lanceerde de plaat en niet veel later stond ze al op de eerste plek in de Album top 100. En nu is de schijf al 10.000 keer over de toonbank gegaan.

"Mijn moeder draait mijn cd ook erg vaak", vertelt Amira. "Ze weet zelfs de hele volgorde van de cd", vervolgt ze.

Als Albert de gouden plaat onder de desk vandaan haalt, verschijnt er een brede glimlach op het gezicht van Amira. "Ik wist wel dat er veel cd's waren verkocht, maar zo veel..."

ZIE OOK: Amira apetrots op eigen album

 

Goud feestje voor Amira

Goud feestje voor Amira

De slingers kunnen bij het zangtalentje Amira blijven hangen, want de winnares van Holland's Got Talent heeft met haar debuutalbum goud in handen. Op Facebook staat: "Volgens de MEGA TOP 50 is Amira's album reeds dubbel goud!"

Eerder was er ook een reden voor een feestje in Huize Willighagen, want haar haar eerste album is in de eerste week meteen goed voor de nummer één positie in de Album top 100. Ze is hiermee de jongste solist in de geschiedenis van de Nederlandse hitlijsten die dit op haar naam mag schrijven.

Maak jouw eigen website met JouwWeb