Amira Hollands Got Talent

 

Amira Hollands Got Talent


 

* Amira WINNARES van de finale van Hollands Got Talent ! * 

 

Vuurwerk plaatjes           Vuurwerk plaatjes 

 

Amira, super knap gedaan!

Amira, wat hebben we weer van je genoten...

Super gefeliciteerd met het winnen van Hollands Got Talent !!!!

 


 

 

  

bekijk ook de volgende video's:

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Amira mag wederom gaan stralen, en nu in de grote finale! 

Amira, wat hebben we van je genoten...

Gefeliciteerd met het behalen van de finaleplaats!

 
Vuurwerk plaatjes Vuurwerk plaatjes
 

 Het prachtige optreden in de liveshow van Hollands Got Talent van zaterdag 21 december 2013 waarmee ze een plaats veroverde in de grote finale van aanstaande zaterdag 28 december.

 

 
 
 
                                                                              

   

Holland's Got Talent:

 

En daar was het moment van Amira uit groep 5-6 van De Buut. Ze was wel een beetje zenuwachtig, want ze heeft nog nooit voor zoveel publiek gestaan. Eenmaal op het podium gaat het dak eraf en krijgt Amira een staande ovatie! De jury is sprakeloos en geeft haar een van de 'golden tickets'. Daarmee mag Amira rechtstreeks naar de liveshows. Amira, Gefeliciteerd! Wij zijn trots op jou!

 

druk links op de afbeelding om Amira te zien schitteren!

 
      
 

 

 

Omroep Gelderland op bezoek bij Amira:

 

Omroep Gelderland was vandaag te gast bij Amira thuis! Zij keken samen met de hele familie terug naar haar veelbesproken auditie. Benieuwd hoe het met Amira gaat? Bekijk dan het fragment!

  
Inmiddels is het bekend dat Amira zaterdag 21 december mag optreden in de halve finale van de liveshow van Hollands Got Talent.

Kaarten zijn te koop via de website van RTL4: klik hier! 

 

 

Talenten op de Buut:
 

 

Iedere leerling op basisschool De Buut heeft zijn talenten. Leerling Amira uit groep 5-6 van de Blauwe Buut heeft een bijzonder zangtalent. Door mee te doen aan het programma 'Holland Got Talent' gaat haar droom in vervulling. In het volgende filmpje zie je een promo van het programma dat op 26 oktober wordt uitgezonden. Amira, veel succes!