Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

FAMOUS CONCERTS

15-16-17 augustus: uniek concert van 3 Got Talent-winnaars

In zowel Nijmegen als  Johannesburg maakt men zich op voor een uniek event. Voor het eerst in de geschiedenis zullen drie Got Talent-winnaars -waaronder Amira- samen optreden in een geweldig concert.

pottsandfriends

 

Onder de noemer Paul Potts And Friends vindt op 15, 16 en 17 augustus het concert plaats in het Teatro Montecasino  in Johannesburg. Tijdens dit concert treedt Paul Potts op samen met Amira en met James Bhemgee. Oorspronkelijk zou het concert plaatsvinden op 16 en 17 august, maar vanwege de overweldigende vraag naar tickets werd een derde concertdatum toegevoegd.

Paul Potts won in 2007  de eerste serie van Britain’s Got Talent. James Bhemgee, die tijdens zijn werk als straatveger in Kaapstad werd ontdekt, won SA’s Got Talent in 2010. Amira won Holland’s Got Talent 2013, bracht in maart 2014 haar debuutalbum uit dat in 2 weken goud werd en schitterde recentelijk op het Vrijthof in Maastricht samen met André Rieu en zijn Johann Strauß Orkest.

Voor Amira is Paul Potts And Friends niet het eerste concert in Zuid-Afrika, het land waar haar moeder vandaan komt. Op 28 februari en 1 maart 2014 gaf ze daar haar allereerste internationale optreden tijdens de Starlight Classics Concerts op het Vergelegen wijnlandgoed in Somerset-West. Komend weekend treedt Amira eerst nog op tijdens de Durban-versie van de Starlight Classics Concerts.

Ook lanceerde Amira in Zuid-Afrika haar liefdadigheidsproject door in het township Ikageng (dichtbij Potchefstroom) een speeltuin te openen die mede met haar verdiensten was gerealiseerd.

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb