Eerste CD van Amira komt eind maart uit

Tracklist CD bekend

 

Zo. Eindelijk weten we welke mooie titels er op Amira’s debuutalbum -dat overigens de titel “Amira” draagt- staan. Nu nog aftellen totdat we ze kunnen beluisteren…

 

 

Amira’s debuutalbum bevat de volgende tracks:

  1. O Mio Babbino Caro (Gianni Schicchi)
  2. Nella Fantasia
  3. Voi Che Sapete (Le Nozze Di Figaro)
  4. Pie Jesu (Requiem)
  5. Caro Mio Ben
  6. Song To The Moon (Russalka)
  7. Ave Maria
  8. Ombra Mai Fu (Serse)
  9. In Trutina (Carmina Burana)
  10. Nessun Dorma (Turandot)

In Nederland is de CD te koop via Bol.com en de release-datum is verschoven van 31 naar 28 maart. Het album komt ook in andere landen uit, waaronder Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. In welke andere landen de CD vordt uitgebracht, weten we nog niet.

Het album “Amira” van Amira Willighagen is te vinden onder EAN 0888430445925.

Eerste CD van Amira komt eind maart uit
Maandag 17 Februari 2014   Van onze redactie

Het eerste album van Amira is afgelopen weekend opgenomen in Engeland. Het album bevat 11 aria’s, waaronder de drie nummers waarmee zij Hollands Got Talent won. 

Samen met haar moeder vertrok Amira afgelopen weekend. naar de studio’s van Sony Music Entertainment. Het album komt 31 maart uit en heet “Amira”. 

Er staan al diverse internationale optredens gepland: eind deze maand in Zuid-Afrika, in mei de trip en het optreden in Las Vegas, de prijs die zij met HGT heeft gewonnen en eind juli mogelijk in Zwitserland. Verder is Amira uitgenodigd om te komen zingen in het Teatro Colón, Buenos Aires.
Dit gaat waarschijnlijk plaatsvinden in het najaar.

Kijk voor meer foto’s via onderstaande link op de "Amira Willighagen Official" Facebookpagina of kijk vanavond naar RTL Boulevard op RTL4 om 18:30 uur voor het verslag van haar trip.Kijk voor meer informatie op:
https://www.facebook.com/#!/Amira.Willighagen.Zangeres