Amira en The Voice in speciale benefiet TV Show // AvroTros

 

Amira, Ayoub, Laura en Fabiënne in TV Show Special// Radio, tv en film

Jonge winnaars talentenshows treden op in benefietshow voor Unicef

We komen Amira Willighagen, winnares van Holland’s Got Talent, en Fabiënne Bergmans, Laura van Kaam en Ayoub Maach, winnaars van The Voice Kids, niet heel vaak tegen op televisie. Maar vanavond ineens alle drie in dezelfde show!

Ivo Niehe haalde de zangtalenten bij elkaar voor een speciale aflevering van zijn TV Show voor kinderrechtenorganisatie Unicef. De keuze voor kindsterretjes ligt dus redelijk voor de hand. Het doel van de uitzending is om samen met kijkers 50.000 kinderen in ontwikkelingslanden een gezonde start te geven.

Naast de bijdragen van Amira, Fabiënne, Laura en Ayoub zien we in de show onder meer ook Ruth Jacott, Claudia de Breij, Paul van Vliet en Arjen Robben.

Meer informatie: unicef.nl

Amira en The Voice in speciale benefiet TV Show // AvroTros

ivo niehe tv showHet is bijna elke zomer vaste prik: een speciale TV Show waarin Ivo Niehe donateurs werft voor Unicef. Vanavond zet hij zich met prominente Nederlanders wederom in voor het goede doel. Ivo laat zich bijstaan door co-host Claudia de Breij.

In de speciale TV Show zijn er speciale optredens van Amira, winnares van Holland’s Got Talent, Ruth Jacott en de drie winnaars van The Voice Kids.

Aan tafel spreekt Ivo met de Amerikaanse professor Sam Kauffman die 5 jaar aan een documentaire over Afrikaanse kinderen heeft gewerkt. Verder een bijzondere reportage met Arjen Robben die op zijn oude lagere school in Bedum wordt ondervraagd door leerlingen van nu.

De rode draad door de uitzending is de uitdaging die alle deelnemers aan het programma aangaan om, geïnspireerd door alle verhalen en optredens, 50.000 kinderen in ontwikkelingslanden een gezonde start te geven.

TV Show, 20.30 uur, AvroTros (NL1)