Amira verovert de wereld

Amira verovert de wereld

De carrière van Holland's Got Talent Amira gaat als een speer. Het jonge nachtegaaltje vloog afgelopen weekend naar Groot-Brittannië om haar debuutalbum op te nemen. "Het is hier best wel cool tussen alle mooie schapen en weilanden", vertelt ze aan RTL Boulevard.

Amira legde tijdens de shows van Holland's Got Talent de lat al erg hoog. Ze zong in de finale bijvoorbeeld met gemak het operastuk Nessun Dorma. "Ik moest wel hard oefenen voor het album", aldus Amira. "Het zijn allemaal nieuwe liedjes en die moest ik in korte tijd leren. Ik moest twee keer per week naar mijn zangcoach om de oefenen. Als ik dan weer thuis was, oefende ik ook 's avonds."

Het jonge talent kan gelukkig nog wel normaal over straat lopen. "Soms herkennen mensen mij als ik in een winkel sta. Ze zeggen dan dat ze het zo knap van mij vinden wat ik in Holland's Got Talent heb gedaan", vertelt ze trots. Maar misschien gaat de gekte rondom het operazangeresje nog wel toenemen. Er is al veel vraag vanuit het buitenland om Amira daar op de planken te laten schitteren.

Het album Amira komt 28 maart uit.