Amira maakt gokwalhalla Las Vegas onveilig

Een tijdje terug (eind april, begin mei om precies te zijn) bezocht Amira Las Vegas voor een optreden en een leuke vakantie. Bijde waren haar prijs voor het winnen van Holland’s Got Talent. Hier zijn een paar exclusieve foto’s van het uitstapje…

 

 

 

Nachtegaaltje Amira Willighagen verbleef de afgelopen week in gokwalhalla Las Vegas. Het snoepreisje was één van de vele prijzen die Amira kreeg, nadat zij eind december Holland's Got Talent won.

Amira trad op in The Ultimate Variety Show waar zo'n 300 mensen in de zaal zaten. Ze bracht ook het nummer Nessum Dorma ten gehore. Dat liedje zong Amira ook tijdens de finale van Holland's Got Talent.

Het zangtalentje en haar familie plakten er meteen een week vakantie aan vast. Ze hebben met z'n vieren een helikoptervlucht gemaakt boven de Grand Canyon.

De familie is ook in de beroemde Wedding Chapel geweest waar de ouders van Amira opnieuw hun geloften hebben uitgesproken.

De pas tienjarige Amira bracht eind maart haar eerste album uit en ze was in de eerste week meteen goed voor de nummer één positie in de Album top 100. Ze is hiermee de jongste solist in de geschiedenis van de Nederlandse hitlijsten die dit op haar naam mag schrijven.

Vanavond meer in RTL Boulevard!

Amira is klaar voor Vegas!

 

 

 

Amira is klaar voor Vegas!

In december won operatalentje Amira Willighagen de finale van Holland’s Got Talent en won daarmee tevens een reis naar Las Vegas. Door de CD-opnames en haar optredens in Zuid-Afrika was het er nog niet van gekomen, maar de komende week gaat het echt gebeuren: Amira gaat naar Vegas! Ze vertrekt zaterdag, samen met haar familie.

Komende zondag is er een soundcheck bij Planet Hollywood, waar Amira op woensdag 30 april ‘s avonds om 20:30u PDT schittert in V – The Ultimate Variety Show.

Daarnaast hebben Amira en haar familie voldoende tijd om te genieten van hun vrije tijd, bijvoorbeeld in het zwembad van het hotel of door op safari tour te gaan.

Hoe de agenda er voor de rest van de week uitziet, is nog niet bekend.

Maak jouw eigen website met JouwWeb