Reactie plaatsen

Reacties

Mike Meere
7 jaar geleden

Ik wilde ook gaan, Wie wil er mee skype mike.meere

Tom ten
8 jaar geleden

YEEEEEEEE,natuurlijk een bijzonder gave dag.Wie gaat er nou niet naar een optreden van Amira.

Opera Familia - Swing along on '45 special guest: Amira

 

Opera Familia - Swing along on '45 special guest: Amira

 

12 mei 2015 om 20:00u

Programma | Opera Familia - Swing along on '45 special guest: Amira

Het jaar 2015 is in vele opzichten bijzonder. En niet in het minst omdat het 70 jaar geleden is dat er een eind kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Artiesten van Cardo Ariestenbureau, Operagezelschap Opera Familia en de jeugdige Nijmeegse Amira verzorgen in het kader van 70 jaar bevrijding een fantastische avond met onder andere nummers van Vera Lynn in een stemmige licht klassieke sfeer.

Opera Familia beleefde haar grote doorbraak in 2011 via het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Sopraan Belinda, mezzo-sopraan Carla en bariton Paul ontroerden het Nederlandse publiek keer op keer met hun prachtige stemmen en schitterende uitstraling. Met een gouden album, de populariteitsprijs 2012, twee succesvolle theaterseizoenen, talrijke concerten en optredens voor radio en televisie, waaronder een eigen TV Special, heeft Opera Familia inmiddels definitief een plaats veroverd in de Nederlandse showbizzwereld.

Amira Willighagen verwierf op negenjarige leeftijd landelijke bekendheid toen zij in het tv-programma Holland's Got Talent de aria O Mio Babbino Caro uit de Italiaanse opera Gianni Schicchi vertolkte. Haar auditie werd op YouTube wereldwijd door 20 miljoen mensen bekeken. In de navolgende liveshow zong zij het Ave Maria. Op 28 december 2013 won zij de finale met haar uitvoering van Nessun Dorma uit de opera Turandot.

 

Eind maart 2014 werd haar in Engeland opgenomen debuutalbum met de titel Amira uitgebracht. Met een deel van de opbrengsten uit CD-verkopen en optredens draagt Amira bij aan de bouw van speeltuinen voor kinderen. In het township Ikageng, bij Potchefstroom in Zuid-Afrika opende ze op 5 maart 2014 de eerste speeltuin die mede met haar bijdrage tot stand is gekomen. Ze koos ervoor om in Zuid-Afrika iets te doen omdat haar moeder afkomstig is uit dit land.

Dinsdag 12 mei 2015 

Zaal open 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur
Zitconcert
€ 17,50

Klik hier voor de online kaartverkoop