Niet normaal dit!’ – HOLLAND’S GOT TALENT

 

‘Niet normaal dit!’ – HOLLAND’S GOT TALENT

Een Golden Ticket en direct door naar de liveshow. De 9-jarige Amira Willighagen uit Nijmegen heeft het geflikt. Ze zette de jury en het publiek op zijn kop bij Holland’s Got Talent.

Het 9-jarige meisje verraste Gordon, Chantal Janzen en Dan Karaty met het operastuk, O Mio Bambino Caro. Zelf heeft ze nooit eerder voor zo’n grote publiek gezongen, zegt ze met grote ogen tegen Gordon.

Het begon allemaal toen haar broer Vincent viool begon te spelen en zij ook graag iets wou doen. Dus ze dacht, ik ga maar wat zingen. Amira zocht op YouTube een liedje en kwam operaliedjes tegen. “Die vond ik heel erg mooi”, zegt ze trots tegen juryleden van Holland’s Got Talent.

Het meisje is wereldbekend geworden na haar optreden. Haar optreden is te zien op de Noorse televisie en in kranten in Zuid-Afrika, Frankrijk, Hongarije, Turkije, Bosnië en België. Inmiddels mag ze komen zingen met André Rieu, want dat heeft ze dik verdiend.

Zeker 2 miljoen mensen het filmpje van Amira’s auditie op YouTube gezien. Met het klassieke nummer O mio babbino caro zong ze de sterren van de hemel.