Operatalent Amira presenteert volgende week haar cd

 

 

NIJMEGEN - Volgende week zaterdag is het zover: de 9-jarige Amira Willighagen uit Nijmegen presenteert haar cd die ze in Engeland heeft opgenomen. De winnares van Holland's Got Talent zegt dat ze 'heel erg tevreden' is met het resultaat.

Het operatalent presenteert het album in een dierentuin. 'Het wordt een groot feest. Maar we mogen geen ballonnen oplaten, want dat is niet goed voor de dieren.' Het opnemen is haar goed bevallen. 'Ik wil het graag nog een keer doen.' 

 

 

 

 

 

 

 

Volgens Amira hoeft niemand bang te zijn dat het succes haar naar het hoofd is gestegen. Ze blijft de dingen doen die ze altijd al deed. 'Het is alleen wat drukker. Maar ik probeer nog steeds op alle feestjes te komen.'

Enorme hit op YouTube

Amira werd met haar optreden in de voorronde van Holland's Got Talent een enorme hit op YouTube. Het filmpje is inmiddels meer dan 4,5 miljoen keer bekeken. 

Op YouTube is ze sinds kort ook te horen met wijlen Luciano Pavarotti. Een dj van een radiostation in Zuid-Afrika heeft het in elkaar gezet. Het eerste stukje komt uit haarfinale-optreden, het laatste stukje zong ze op de radio.