Amira

Aankomende zondag hebben we een bijzonder meisje aan tafel zitten. De 10-jarige Amira heeft in Hollands Got Talent in 2013 ieders hart veroverd met haar prachtige stem. Sindsdien zit ze niet meer stil en heeft ze een bomvolle agenda. Gelukkig kunnen wij mededelen dat ze zondag bij ons het podium opklimt om haar nieuwe single te vertolken!

Ze is tien jaar en nu al wereldberoemd. Toen Amira het podium van de talentenshow Holland’s Got Talent opliep voor haar auditie kon niemand vermoeden wat voor optreden zij zouden krijgen. Amira verraste en ontroerde publiek en jury met het operanummer ‘O mio babbino caro’. Haar verbluffende optreden werd al snel wereldnieuws en haar auditie had binnen de kortste keren miljoenen views op Youtube. Reacties van over de hele wereld stroomden binnen, waaronder een bericht van Simon Cowell: ‘what a total star!! Met een sensationele meerderheid van de stemmen, ruim vijftig procent, won Amira Holland’s Got Talent. Alle nummers waar zij publiek en jury zo mee wist te raken tijdens Holland’s Got Talent staan op haar debuutalbum: O mio babbino caro, Ave Maria en Nessun Dorma.

Amira woont samen met haar ouders en broertje Fincent in Nijmegen . Naast het zingen van operaliederen is ze ook te vinden op de atletiekbaan. Ook daar sleept ze regelmatig prijzen in de wacht

.

Meer informatie over haar single kun je vinden op www.facebook.com