AMIRA WILLIGHAGEN BIJ RTL LATE NIGHT

 

rtl-late-night-andre-rieuAMIRA WILLIGHAGEN BIJ RTL LATE NIGHT

 

Er was nog geen week voorbij van Amira’s opteden bij Holland’s Got Talent, of Amira willighagen schoof met haar vader aan bij Humberto Tan van RTL Late Night. Ze vertelde hier over de drukke tijd daarna. Cameramensen kwamen bij haar thuis en filmde haar terwijl ze zong onder begeleiding van haar ouders en haar broer Fincent op piano en viool.
Ze vond het gelukkig niet heel vermoeiend. Tan sprak ook haar vader aan: “U moet ook wel glimmen van trots dat uw dochter het zo goed doet?” Ook hij was overweldigd door alle reacties, het Youtube filmpje trok veel aandacht van Amira over de hele wereld. Binnen de kortste tijd was het wereldnieuws. Amira vond het allemaal wel heel leuk dat het filmpje zo vaak beken werd op Youtube en had dit eigenlijk ook niet verwacht. Toch twijfelde de vader van Amira niet om haar in te schrijven voor Holland’s got Talent.”Ze wilde het zelf heel erg graag.” Amira vertelde dat ze eens met haar familie in de auto zat te neurieen met een operaliedje, dat was nog niet echt niet zo mooi als nu. Haar oma was er echter zeker van dat ze ooit zou optreden op tv. Vanaf toen begon ze met zingen. Eerst liedjes van K3: “Om een beetje mijn stem op te warmen”. Toen ze een operaliedje hoorde, vond ze dat zo mooi: “Dit wil ik echt gaan doen!”
Jackie Evancho uit de verenigde staten is dan ook echt haar voorbeeld.

 

 

 

andre-rieuEEN UITNODIGING VAN ANDRE RIEU!

“Wat heeft u voor plannen”, vroeg Tan aan vader Gerrit Willighagen. “We kijken het rustig aan en zullen Amira beschermen voor al de invloeden van buitenaf.” Buitenlandse pers weren ze voorlopig. Veel aandacht of niet, Willighagen is de bescheidenheid zelve. Haar droom? Die is eigelijk al uitgekomen: op TV komen. “Dat wilde ik al vanaf dat ik klein was en ik nog K3-liedjes zong. Maar ik vond K3-liedjes niet iets om mee op tv te komen. Als ik dat zing, zal iedereen denken: wat?! Het is misschien wel schattig, maar…” – “Niet echt ambitieus”, vult Humberto Tan in.

Als hij doorvraagt, kan ze toch nog een wens verzinnen. “Ik zou een deel van het geld aan arme kinderen willen geven, om er een speeltuin van te bouwen in Zuid-Afrika. Ik ben daar vorig jaar naartoe geweest, en daar waren allemaal arme kinderen. Ik kan niet niet gelukkig zijn met het geld als ik weet dat er andere kinderen zijn in Zuid-Afrika die van weinig geld leven.” Tenslotte kreeg Amira een uitnodiging van André Rieu. In de onderstaande video nodigde Andre Rieu haar uit voor een soort masterclass. Amira was erg verrast en kon het niet laten om om die uitnodiging aan te nemen.

Hopelijk zullen we hier later nog meer over horen en zien.

 

Hieronder kun je de uitnodiging bij RTL Late Night  alsnog bekijken: