Paus vraagt om adres Nijmeegse Amira

 

NIJMEGEN - De 10-jarige operazangeres Amira Willighagen uit Nijmegen heeft een e-mail gehad vanuit Vaticaanstad. Daarin vraagt niemand minder dan de paus om haar postadres, laat moeder Frieda weten.

 

Een jaar geleden kende niemand haar, maar inmiddels trekt Amira over de hele wereld volle zalen. Woensdagavond trad ze op in Lelystad, tijdens een benefietconcert in Theater Agora. De opbrengst hiervan gaat naar haar eigen speeltuinproject in Zuid-Afrika en Stichting Scoutingdroom JFK René Koenders.

Nessun Dorma

Amira was 9 jaar toen ze december vorig jaar Holland's Got Talent won met haar vertolking van Nessun Dorma. Sinds dat moment trad ze op met André Rieu, zong ze in Las Vegas en Zuid-Afrika, trad ze op in allerlei tv-shows en bracht ze een eigen cd uit. 

Vrijdag vertrekt ze voor een galaconcert naar Monaco. Daar ontmoet ze de bekende James Bond-acteur Roger Moore. Later dit jaar gaat ze nog naar Frankrijk, Engeland en Zwitserland en misschien nog naar Zweden. Ook zijn er plannen voor een nieuwe opera-cd volgend jaar.

Maak jouw eigen website met JouwWeb