Amira’s eerste CD komt eraan!

Goed nieuws voor de fans: Amira Willighagen is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor haar eerste CD. Deze zal in het voorjaar uitgebracht worden en zal opera-muziek bevatten. Hoeveel en welke liederen het album zal bevatten is nog niet bekendgemaakt. We verwachten dat in ieder geval de liederen O mio babbino caro, Ave Maria en Nessun dorma uit HGT op het album zullen staan. Hoe en waar Amira’s CD te koop zal zijn weten we nog niet. Zodra er meer bekend is, zullen we dit zeker aan jullie melden.

 

De fotoshoot voor de CD-cover heeft in het eerste weekend van februari plaatsgevonden. De uiteindelijke foto’s zijn er natuurlijk nog niet, maar we hebben hier al wel een paar foto’s van de voorbereidingen.

 

 

CD-opnames zijn voltooid

Dit weekend is Nederlands jongste opera-talent Amira Willighagen de studio ingedoken voor de opnames van haar eerste album. Amira reisde hiervoor naar het zuiden van Engeland, waar zij in een opnamestudio, niet ver van het wereldberoemde Stonehenge, in slechts twee dagen tijd de tracks voor haar eerste album heeft opgenomen.amira-stonehenge2_r

Op de pagina TV & Video vind je een item uit RTL Boulevard over de opnames van de CD in Engeland.

 

Tracklist CD bekend

 

Zo. Eindelijk weten we welke mooie titels er op Amira’s debuutalbum -dat overigens de titel “Amira” draagt- staan. Nu nog aftellen totdat we ze kunnen beluisteren…

 

 

Amira’s debuutalbum bevat de volgende tracks:

  1. O Mio Babbino Caro (Gianni Schicchi)
  2. Nella Fantasia
  3. Voi Che Sapete (Le Nozze Di Figaro)
  4. Pie Jesu (Requiem)
  5. Caro Mio Ben
  6. Song To The Moon (Russalka)
  7. Ave Maria
  8. Ombra Mai Fu (Serse)
  9. In Trutina (Carmina Burana)
  10. Nessun Dorma (Turandot)

In Nederland is de CD te koop via Bol.com en de release-datum is verschoven van 31 naar 28 maart. Het album komt ook in andere landen uit, waaronder Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. In welke andere landen de CD vordt uitgebracht, weten we nog niet.

Het album “Amira” van Amira Willighagen is te vinden onder EAN 0888430445925.

CD beschikbaar vanaf 31 maart 2014

Amira’s eerste CD is vanaf 31 maart 2014 beschikbaar en staat voor Nederland inmiddels aangekondigd opBol.com.

albumcover-500x500-album-art

Via welke winkels en websites de CD verder verkrijgbaar zal zijn, is nog niet helemaal bekend -en gaan we hier ook niet steeds vermelden-, maar door via Google te zoeken op “EAN 0888430445925″ ontdek je dit snel genoeg.

Maak jouw eigen website met JouwWeb