AVE MARIA….AMIRA WILLIGHAGEN DOOR NAAR DE FINALE!

 

AVE MARIA BRACHT AMIRA WILLIGHAGEN WEDEROM DOOR NAAR DE HALVE FINALE!

ave maria-amira willighagenNa de eerste auditie van Amira Willighagen bij Holland’s Got Talent, mocht Amira op 21 december weer optreden. Dit keer zong zij Ave Maria.

Na haar eerste optreden, heeft zij inmiddels een masterclass met Andre Rieu achter de rug.
Het duurde eventjes voordat zij aan de beurt was, maar na het optreden van Agios Acro die overigens ook door is naar de finale was zij weer aan de beurt. Amira vertelde dat zij zich niet van de wijs liet brengen door alle mensen die naar haar zouden kijken en dat ze “gewoon ging zingen”.

 

Gordon klom dit keer letterlijk op de jurytafel, vanwege haar fantastische optreden.
De Jurylid vertelde verder dat het lied Ave Maria ook een mooi nummer was voor de donkere dagen met kerst en dat ook dit optreden weer miljoenen keren bekeken zou worden.

 

 

Amira willighagen zette daarom wederom met Ave Maria een prachtig optreden neer, waarbij haar stem net leek op een volwassen diva. Het wordt dus nog spannend of zij daadwerkelijk de finale ook gaat winnen, maar ze verdient het in ieder geval zeker!

Hieronder kun je haar optreden bij Holland’s Got Talent terug bekijken:

 

AMIRA WILLIGHAGEN WINT HOLLAND’S GOT TALENT

 

AMIRA WILLIGHAGEN WINT HOLLAND’S GOT TALENT 2013!!!!

 

nessun dorma-hollands got talentEindelijk was het dan zover….Op 28 december 2013 mocht Amira Willighagen meedoen met de finale van Holland’s Got Talent. Amira zong dit keer het operastuk Nessun Dorma.

Hoewel het ongelofelijk is dat een 9-jarig meisje, zo’n prachtig talent heeft en weet door te breken bij Holland’s Got Talent, hopen we natuurlijk dat Amira Willighagen ook nog gewoon kan genieten van het kind zijn.

Gordon zei ook dat Nederland weer een wereldster rijker is geworden en dat ook dit optreden weer miljoenen keren bekeken zou worden over de hele wereld. Het was een prachtig optreden met die hoge noot aan het einde, waarbij er vuurwerk losbarste.

Ome Piet behaalde uiteindelijk de 3e plaats in de talentenshow, al liep zijn optreden niet helemaal vlekkeloos doordat hij zijn tekst kwijtraakte. Uiteindelijk wist hij zich te herpakken en kreeg een staande ovatie van het publiek.

Dansgroep Reality behaalde de 2e plaats, wat natuurlijk voor beide een geweldige prestatie is. Ik denk dat we er wel van overtuigd kunnen zijn dat het voor hun hierbij dan ook niet ophoudt. Het feit dat je zover gekomen bent bij Holland’s Got Talent, geeft al aan hoe goed beide finalisten zijn!

Amira Willighagen kreeg bij de uitreiking de Holland’s Got Talent troffee aangeboden en een cheque naar Las Vegas. We zullen daarom nog veel van haar te horen krijgen en wij wensen haar heel veel succes met haar talent en toekomst.